Our Events

IME – Investment Management Exhibition
 • 09/08/2020
 • Jumeirah Hotel, Frankfurt am Main, Germany
Expokos Fair – 19th Edition
 • 10/21/2020
 • Pallati i Rinisë, Prishtina
Agrokos Fair- 20th Edition
 • 10/21/2020
 • Pallati i Rinisë, Prishtina
Education Fair – 14th Edition
 • 05/19/2021
 • Pallati i Rinisë, Prishtina
Tourism & Sport Fair – 16th Edition
 • 05/19/2021
 • Pallati i Rinisë, Prishtina
Expokos Fair – 20th Edition
 • 05/19/2021
 • Pallati i Rinisë, Prishtina

Events organized for other

Job Fair Gjakovë
 • 03/15/2019
 • Palestra e Sporteve Shani Nushi
Job Fair Gjilan
 • 03/21/2019
 • Palestra e Sporteve Bashkim Selishta
Job Fair Prizren
 • 04/03/2019
 • Palestra e Sporteve Sezai Surroi
Job Fair Pejë
 • 04/08/2019
 • Palestra e Sporteve Karagaqi
Job Fair Mitrovicë
 • 04/12/2019
 • Palestra e Sporteve Minatori
Job Fair Prishtinë
 • 05/05/2019
 • Salla e Sporteve 1 Tetori
Job Fair Ferizaj
 • 05/30/2019
 • Shkolla Fillore Tefik Canga
Oda e Mjekëve te Kosovës
 • 10/18/2019
 • Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
 • Hotel Emerald, Prishtinë
Oda e Mjekëve te Kosovës
 • 11/06/2019
 • Kongresi dhe Panairi i Mjekësisë
 • Hotel Emerald, Prishtinë
Komitetit Nacional – CIGRE Kosovë
 • 11/06/2019
 • Konferenca dhe ekspozita e I-rë e Komitetit Nacional CIGRE Kosovë Sistemet e energjisë elektrike
 • Hotel Sirius, Prishtinë
DVV International
 • 11/22/2019
 • Konferenca E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë
 • Hotel- Sirius, Prishtinë